Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek Roman Bzdurski Josephvol.2 smith mała.anna (21738 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Madam_84 napisał:
...I nie musimy przychodzić z różą w zębach...
W zębach to niebezpieczne,bramkarz może to źle zinterpretować i nie wpuści ...
Jednak jak różę wepniesz w włosy , to będzie jak znalazł i na pewno zostaniesz automatycznie rozpoznana...

(na gościnnych występach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
hej, zgadza sie to Hard Rock Cafe przy Karl Johansgate 45
a w srodku juz sie rozpoznamy napewno najprawdopodobniej po wejsciu kierowac sie w lewo i ktorys stolik pod oknami to bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Jak znajdę jutro chwilę czasu to zajrzę do HRC i postaram się zabrać stolik przy którym mamy siedzieć, aby nikt nie zajął. Jak mi się nie uda to może chociaż zdjęcie zrobię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Madam_84)
Wiking
Dzięki wielkie - od razu jakoś mi raźniej .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Grzes203 napisał:
Jak znajdę jutro chwilę czasu to zajrzę do HRC i postaram się zabrać stolik przy którym mamy siedzieć, aby nikt nie zajął. Jak mi się nie uda to może chociaż zdjęcie zrobię

Tak,tylko co bedzie jak do soboty dostawia nowy stolik i na nasz nie bedzie miejsca?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Madam_84 napisał:
A tak z innej beczki i żeby się upewnić - chodzi o Hard Rock Cafe, Karl Johansgate 45?

I nie musimy przychodzić z różą w zębach, bo jakoś się na miejscu rozpoznamy, prawda?

Ja proponuje jakis dresscode.... Doklejamy wasy, papa i szare skarpetosandaly obowiazkowe..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Sethur napisał:
Madam_84 napisał:
A tak z innej beczki i żeby się upewnić - chodzi o Hard Rock Cafe, Karl Johansgate 45?

I nie musimy przychodzić z różą w zębach, bo jakoś się na miejscu rozpoznamy, prawda?

Ja proponuje jakis dresscode.... Doklejamy wasy, papa i szare skarpetosandaly obowiazkowe..

Coz za wysmienity pomysl! Ale ja sie moze lepiej przebiore za ksiezniczke? Nie bardzo mi sie widzi chodzenie po centrum Oslo z wasami..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
No i co z ta dzisiejsza biba.. Czy ktos przyjdzie..??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Siuuur.
Będę ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj